Pokličite nas:080 30 45
SlHrRuDeEn
Pokličite nas:080 30 45

NOVICE | TIM VALORES D.O.O.Tim Valores

  • EUR/USD1,1334
  • Zlato1.171,45 €/Oz
  • Srebro14,04 €/Oz
Novice

Dr. Stephen Leeb o zlatu

Prevod intervjuja z Dr. Stephen Leeb

Dr. Stephen Leeb dialog prične z besedami, da je prepričan, da je zlato doseglo dno. Če danes kupujete, kupujete z zelo majhnim tveganjem na padec in veliko možnost rasti. Napoveduje največji bikovski trend, ki se je kadarkoli zgodil.

Celoten sistem se nagiba v to smer, vzemimo za primer Severno Korejo. Veliko se govori o potencialnem izbruhu nuklearne vojne, ljudje so negotovi in prestrašeni. Stephen je prepričan, da do nuklearne vojne ne bo prišlo, ampak mu je jasno, da se dogaja nekaj zelo resnega, ki lahko privede do velikih sprememb v svetovnem merilu. Skozi celotno zgodovino so fiat valute v primeru katastrofe odpovedale, zlato pa je zacvetelo.

Druga plat te celotne situacije s Severno Korejo, ki je veliko bolj verjetna je še dodaten razlog za držanje zlata. Priča smo geopolitičnemu fenomenu na vzhodu. Kitajska stremi k temu, da postane središče celotnega vzhoda, kar ji je delno tudi že uspelo. Vzhod je v primerjavi z zahodom ekonomsko veliko večji, poleg tega pa ima dostop do 75% vse nafte in zemeljskega plina na celotnem svetu. 

Dr. Stephen Leeb o zlatu

Do popolnega nadzora Kitajski na poti stoji Južna Koreja, ki je zaveznik z ZDA, skupaj pa izvajata vojaške vaje večkrat letno. Ozemlje Južne Koreje je najbolj pomemben košček zemlje na celotnem svetu. Je strateška lokacija, ki služi interesom ZDA, Kitajske, Japonske in Rusije. V zgodovini je služila kot invazijska pot, sedaj pa ZDA omogoča edini stik z Azijo. 

V primeru, da se sodelovanje preneha, bo Južna Koreja padla pod ekonomski in vojaški nadzor Kitajske. Južni Koreji bo nato sledila tudi Japonska, ki je že javno izrazila podporo iniciativi Kitajske »en pas, ena cesta«, katere ambicija je dvig gospodarskega razvoja ob novi svilni cesti na obsežnem območju od Azije prek Afrike do vzhodne Evrope. 

Kim Jong Un, voditelj Severne Koreje, služi kot lutka, preko katere želi Kitajska izsiliti pogajanja med Južno Korejo in ZDA, ter posledično umik ZDA iz Južne Koreje. Ko se to zgodi Kitajska postane kralj vzhoda in posledično kralj sveta. Prva stvar, ki jo bodo naredili, je menjava valute, saj dolarja ne bodo potrebovali več.
Ljudem se že počasi svita, da se je začela zgodba proti ZDA. 

Če Kitajska postavi monetarni sistem na podlagi zlata, kar je pomembno za dobro ekonomijo, potem si lahko predstavljate kaj to pomeni za ceno zlata in posledično za ceno srebra, ki se uporablja povsod. Spodbudil bi rad vse ljudi naj dvignejo last zlata v svojem portfelju. Smo na dnu matematično in tudi politično in za to je neverjetno veliko razlogov. Tranzicija, ki se bo zgodila pred našimi očmi bo največja v zgodovini. To je start novega monetarnega sistema in Kitajska bo to vodila.

Bonitetna ocena Tim Valores
KontaktJarška cesta 10 b
1000 Ljubljana
T : 080 30 45
E: info@timvalores.si
Prijava na novice
Strinjam se s pravnimi pogoji in sem prebral izjavo o varovanju zasebnosti.
Dovoljujem, da me do mojega preklica obveščate o zanimivih dogodkih in novicah preko e-sporočil.
V kolikor v prihodnosti ne boste več želeli prejemati naših e- sporočil, se lahko od njiih kadarkoli odjavite ali pa nam pošljete e-mail na: info@timvalores.si. Vašo informacijo bomo obravnavali v skladu z zakonskimi predpisi.

Izjava o varovanju zasebnosti
Hvala za vašo prijavo na novice.