Pokličite nas:080 30 45
SlHrRuDeEn
Pokličite nas:080 30 45

NOVICE | TIM VALORES D.O.O.Tim Valores

  • EUR/USD1,1364
  • Zlato1.099,48 €/Oz
  • Srebro12,89 €/Oz
Novice

Energetska in finančna neodvisnost – Alpski zeleni dan, Bled 19.2. 2018

V petek 16.2. 2018 smo uspešno zaključili dogodek Projekt o Energetski in finančni neodvisnosti – Alpski zeleni dan na Bledu. Namen dogodka je bilo povezovanje med slovenskimi in liechtensteinskimi podjetji iz področja energetike in financ kot uvod v dolgoročno prijateljsko in poslovno sodelovanje. 

Dolgoročni cilj omenjenega projekta je naše prijateljstvo in aktivno vključevanje v trg poslovnih in finančnih možnosti, to je v izmenjavi dobrih praks in uveljavljanju pozitivnih strategij, za katere vemo, da jih tako Slovenija kot kneževina Lihtenštajn premoreta ogromno. Izvedba tega izjemnega mednarodno vpetega dogodka lahko posledično prispeva k okrepitvi in nadaljnji izmenjavi poslovnega življenja in k novih razvojnim izzivom v regiji. Dogodek je gostil pomembne slovenske podjetnike, člane SLO – FL združenja, veleposlanike in pomembne tuje goste, predstavnike vlad, RRA,...

Energetska in finančna neodvisnost – Alpski zeleni dan, Bled 19.2. 2018
Bonitetna ocena Tim Valores
KontaktJarška cesta 10 b
1000 Ljubljana
T : 080 30 45
E: info@timvalores.si
Prijava na novice
Strinjam se s pravnimi pogoji in sem prebral izjavo o varovanju zasebnosti.
Dovoljujem, da me do mojega preklica obveščate o zanimivih dogodkih in novicah preko e-sporočil.
V kolikor v prihodnosti ne boste več želeli prejemati naših e- sporočil, se lahko od njiih kadarkoli odjavite ali pa nam pošljete e-mail na: info@timvalores.si. Vašo informacijo bomo obravnavali v skladu z zakonskimi predpisi.

Izjava o varovanju zasebnosti
Hvala za vašo prijavo na novice.