Pokličite nas:080 30 45
SlHrRuDeEn
Pokličite nas:080 30 45

NOVICE | TIM VALORES D.O.O.Tim Valores

  • EUR/USD1,1303
  • Zlato1.160,62 €/Oz
  • Srebro13,65 €/Oz
Novice

Graf dneva: Dow proti zlatu

Za nekaj pogleda na tržne razmere v luči glasovanja za Brexit prejšnji teden, predstavlja današnji graf vrednost indeks Dow Jones v še eni globalni valuti – zlatu.

Današnji graf nam prikazuje, da je trenutno potrebnih za “nakup Dow Jonesa” (gre za razmerje med Dowom in zlatom) 13,2 unče zlata, kar je precej manj od 44,8 unče zlata kolikor jih je bilo potrebnih ob višku, v letu 1999.

Od viška v devetdesetih do leta 2011 je indeks Dow Jones (ocenjen v zlatu) utrpel ogromen medvedji trend. Od leta 2011 pa se je zlato znašlo v težavah medtem ko je Dow Jones pridobival na vrednosti. Nedavno se je vrednost delnic močno znižala, medtem ko je začela vrednost zlata zaradi negotovosti povezane z Brexitom spet naraščati.

To je povzročilo, da je indeks Dow Jones (ocenjen v zlatu) upadel do točke, kjer trenutno testira podporo v svojem štiriletnem navzgor obrnjenem trendu.

 

Graf dneva: Dow proti zlatu

vir: financnitrgi

Bonitetna ocena Tim Valores
KontaktJarška cesta 10 b
1000 Ljubljana
T : 080 30 45
E: info@timvalores.si
Prijava na novice
Strinjam se s pravnimi pogoji in sem prebral izjavo o varovanju zasebnosti.
Dovoljujem, da me do mojega preklica obveščate o zanimivih dogodkih in novicah preko e-sporočil.
V kolikor v prihodnosti ne boste več želeli prejemati naših e- sporočil, se lahko od njiih kadarkoli odjavite ali pa nam pošljete e-mail na: info@timvalores.si. Vašo informacijo bomo obravnavali v skladu z zakonskimi predpisi.

Izjava o varovanju zasebnosti
Hvala za vašo prijavo na novice.