Pokličite nas:080 30 45
SlHrRuDeEn
Pokličite nas:080 30 45

NOVICE | TIM VALORES D.O.O.Tim Valores

  • EUR/USD1,1334
  • Zlato1.171,45 €/Oz
  • Srebro14,04 €/Oz
Novice

Nihče ne prodaja fizičnega zlata!

Nihče ne prodaja fizičnega zlata!

Intervju z Egon von Greyerz, CEO GoldSwitzerland :

'Vsako leto izkopljemo 3000 ton zlata. Danes je večina tega zlata porabljenega z vsakodnevnimi nakupi, ki so večinoma na daljnem vzhodu in sicer iz strani držav kot so Indija, Kitajska in Rusija. Vsakršno povečanje povpraševanja se ne bo moralo rešiti s povečanjem proizvodnje. Torej, če bodo ljudje želeli kupiti fizično zlato bodo zanj morali odšteti precej več kot so zanj pripravljeni sprejeti ljudje, ki ga danes posedujejo. Ne bodo ga prodajali za današnjo vrednost 1200 dolarjev za unčo, o tem smo lahko prepričani. Nihče od naših klientov ni prodajalec, vsi ga držijo. Naši klienti niso prodajalci že zadnjih 15 let in potemtakem lahko zaključimo, da vsak pameten investitor ne bo prodajal svojega zlata.'

V intervjuju poudari še to, da je pomembno, da se ne obešamo na dnevno ceno zlata in da vidimo veliko sliko v okvirju plemenitih kovin in pravzaprav prosi investitorje, da ne obupujejo in da naj raje momentalne padce izkoristijo za nakupe. Poudari tudi to, da so v poslu plemenih kovin že 15 let in da moramo biti pozorni na trende, kot so bili oni zadnjih 15 let in trenutno po vseh indikatorjih kažejo dvigajoči se trend. Dejstvo je, da centralne banke ne bodo morale rešiti sistema s tiskanjem vedno večje količine denarja in izpostavi trenutne balone na vseh večjih finančnih trgih.

Vir: http://kingworldnews.com

Bonitetna ocena Tim Valores
KontaktJarška cesta 10 b
1000 Ljubljana
T : 080 30 45
E: info@timvalores.si
Prijava na novice
Strinjam se s pravnimi pogoji in sem prebral izjavo o varovanju zasebnosti.
Dovoljujem, da me do mojega preklica obveščate o zanimivih dogodkih in novicah preko e-sporočil.
V kolikor v prihodnosti ne boste več želeli prejemati naših e- sporočil, se lahko od njiih kadarkoli odjavite ali pa nam pošljete e-mail na: info@timvalores.si. Vašo informacijo bomo obravnavali v skladu z zakonskimi predpisi.

Izjava o varovanju zasebnosti
Hvala za vašo prijavo na novice.