Pokličite nas:080 30 45
SlHrRuDeEn
Pokličite nas:080 30 45

NOVICE | TIM VALORES D.O.O.Tim Valores

  • EUR/USD1,1363
  • Zlato1.127,95 €/Oz
  • Srebro13,50 €/Oz
Novice

Robotina IoT Platform-najnovejši slovenski ICO projekt

Sporočamo vam, da smo skupaj z našimi pogodbeni partnerji udeleženi v lansiranje najnovejšega slovenskega ICO projekta Robotina IoT Platform. Gre za fantastičen projekt slovenskega ter mednarodnega podjetja Robotina d.o.o., ki že 28 let deluje na področju avtomatizacije v industriji in energetiki. Z oblikovanjem in razvojem platforme na področju IoT (internet of things) tehnologij bo svojim uporabnikom lahko znatno zmanjšala porabo energije in znižala stroške elektrike, s spremljanjem energetskega omrežja in porabe energije pa bo neposredno vplivala na zmanjševanja toplogrednih plinov in emisij v ozračju ter razbremenjevanjem električnih omrežij. 

Glavna uporabna vrednost Robotinine platforme je v tem, da bo pomagala optimizirati električno porabo z ugašanjem elektronskih naprav, ko niso v uporabi oz. v prižiganju naprav v času, ko je električna energija najcenejša.

Več o tem na povezavi: http://robotinaico.com

Robotina IoT Platform-najnovejši slovenski ICO projekt
Bonitetna ocena Tim Valores
KontaktJarška cesta 10 b
1000 Ljubljana
T : 080 30 45
E: info@timvalores.si
Prijava na novice
Strinjam se s pravnimi pogoji in sem prebral izjavo o varovanju zasebnosti.
Dovoljujem, da me do mojega preklica obveščate o zanimivih dogodkih in novicah preko e-sporočil.
V kolikor v prihodnosti ne boste več želeli prejemati naših e- sporočil, se lahko od njiih kadarkoli odjavite ali pa nam pošljete e-mail na: info@timvalores.si. Vašo informacijo bomo obravnavali v skladu z zakonskimi predpisi.

Izjava o varovanju zasebnosti
Hvala za vašo prijavo na novice.