Pokličite nas:080 30 45
SlHrRuDeEn
Pokličite nas:080 30 45

NOVICE | TIM VALORES D.O.O.Tim Valores

  • EUR/USD1,1303
  • Zlato1.160,62 €/Oz
  • Srebro13,65 €/Oz
Novice

Stop Busters - Kako traderji pri Deutsche in UBS manipulirajo s ceno srebra

Mike Maloney že vrsto let govori o tem, kako so plemenite kovine manipulirane s strani velikih investicijskih bank in danes imamo dokaze, ki potrjujejo domneve Maloneya in številnih drugih strokovnjakov.

Deutsche Bank se je pred kratkim dogovorila za poravnavo v sodnem postopku zoper aktivno manipulacijo na trgu srebra. Kot del poravnave, je Deutsche Bank morala sprostiti 350.000 strani dokumentov in 75 avdio posnetkov, ki razkrivajo celotno sliko in mentaliteto traderjev največjih investicijskih bank, ki aktivno manipulirajo trge zlata in srebra.

Ti dokumenti razkrivajo, da obstaja t.i. “Srebrna Mafija”, ki jo sestavljajo največje investicijske banke. Deutsche, UBS, HSBC nastopajo kot organizirana kriminalna združba z namenom zbijanja cene srebra in se okoriščajo na račun malih vlagateljev in špekulantov na terminskih borzah.

V zadnjem članku objavljenem na Bloombergu, so razkrili, da traderji pri UBS in Deutsche pogosto delujejo skupaj z namenom potisniti cene srebra pod nivoje, kjer se ponavadi nahaja največ prodajnih stop loss naročil špekulantov.

Iz dokumentov in avdio posnetkov je razvidno, da so se ti traderji v spletnih klepetalnicah kar sami poimenovali “STOP BUSTERS”.

“And if u have stops…,”  je trader pri UBS zapisal 8. junija 2011, razkrivajo dokumenti. ”Oh boy.”

In nato je trader pri Deutsche odgovoril: “Who ya gonna call! STOP BUSTERS.

V spodnjem videu vas Mike Maloney popelje skozi zgodovinske grafe srebra in natančno prikaže trenutke, ko so velike banke delovale zoper cene srebra. Dokazi puščajo malo dvoma. Vendar, za vse, ki akumulirate fizično zlato in srebro, ni strahu, saj bo več letna manipulacija na trgu plemenitih kovin delovala kot dodatno gorivo v naslednjem zgodovinskem trendu navzgor.In kot izgleda, so “Stop Busterji” danes spet na delu:

Stop Busters - Kako traderji pri Deutsche in UBS manipulirajo s ceno srebraStop Busters - Kako traderji pri Deutsche in UBS manipulirajo s ceno srebra
Bonitetna ocena Tim Valores
KontaktJarška cesta 10 b
1000 Ljubljana
T : 080 30 45
E: info@timvalores.si
Prijava na novice
Strinjam se s pravnimi pogoji in sem prebral izjavo o varovanju zasebnosti.
Dovoljujem, da me do mojega preklica obveščate o zanimivih dogodkih in novicah preko e-sporočil.
V kolikor v prihodnosti ne boste več želeli prejemati naših e- sporočil, se lahko od njiih kadarkoli odjavite ali pa nam pošljete e-mail na: info@timvalores.si. Vašo informacijo bomo obravnavali v skladu z zakonskimi predpisi.

Izjava o varovanju zasebnosti
Hvala za vašo prijavo na novice.