Pokličite nas:080 30 45
SlHrRuDeEn
Pokličite nas:080 30 45

NOVICE | TIM VALORES D.O.O.Tim Valores

  • Zlato1.546,39 €/Oz
  • Srebro15,49 €/Oz
Novice

Vabilo na seminarje: Branje bilanc ter vse kar morate vedeti o poslovnih in osebnih financah


V podjetju Tim Valores se zavedamo, da je danes ključnega pomena, da smo s pravimi informacijami informirani pravi čas. Ravno zaradi tega po različnih krajih Slovenije tedensko prirejamo seminarje na obrtnih zbornicah.

Kdaj, kje in kako?  
  • OOZ Slovenske Konjice (Celjska cesta 2, 3210 Slovenske Konjice), četrtek 12.3.2020 od 9.00 do 11.30

Seminar je brezplačen, potrebna je predhodna prijava. IZPOLNITE PRIJAVNICO.  Za dodatne informacije smo na voljo na tel. št. 080 30 45.


Na seminarju boste prejeli konkretne informacije in odgovore o tem kako brati in analizirati letna poročila, kako upravljati poslovne in osebne finance, da lahko uredite financiranje za svoje podjetje ter uporabne nasvete o upravljanju osebnih financ, da boste v življenju ustvarili več premoženja kot dolgov in tudi uspešno prestali poslovne in življenjske »stres teste«.

Komu je izobraževanje namenjeno?
Seminar je namenjen direktorjem, podjetnikom, prodajnikom in vsem, ki bi v poslu in tudi zasebno radi ustvarili več premoženja kot dolgov ter poskrbeli za trajnost vašega zasebnega oz. poslovnega premoženja.

Brezplačni strateški finančni 1-urni posvet po seminarju
Ker se zavedamo, da na vsa vaša individualna vprašanja na seminarju ne moremo podati odgovorov kot tudi zaradi občutljivosti tematike in varovanja zasebnosti, vam je po seminarju na voljo brezplačni strateški finančni posvet o vaših poslovnih ali osebnih financah.

PROGRAM IZBOBRAŽEVANJA:


1. del: Poslovne finance (Irena Linasi Rogač, Aleš Budja)
Kaj moramo vedeti o »branju bilanc« oz. branju in analiziranju letnih poročil
• Branje bilanc za neračunovodje – na poljuden način vam bomo predstavili osnovna računovodska izkaza – bilanco stanja in izkaz poslovnega izida
• Osnovnih 10 kazalnikov, ki jih mora poznati vsak direktor, manager in prodajnik in uporabljati pri sklepanju poslov
• Kaj nam o drugih podjetjih razkrijejo njihovi računovodski izkazi?
• Česa nam o podjetjih ne razkrijejo računovodski izkazi?
• Se zavedate, da sta bilanca in izkaz poslovnega izida kot vaše spričevalo ali vizitka?
• Kaj lahko ugotovimo iz virov financiranja? Se lahko vidi negativne trende in kako, ki nakazujejo resne likvidne težave podjetja?
• Kakšen je trend poslovanja opazovanega podjetja?
• Kje se skrivajo pasti in kje svoje priložnosti najpogosteje išče kreativno računovodstvo?
• Na delavnici bomo obravnavali primere iz resničnih bilanc podjetij ter se pogovarjali o primerih iz prakse.

Kako do investicijskega kapitala?
• Kaj moramo pri bilanci urediti preden pričnemo z iskanjem virov financiranja?
• 5 najpogostejših napak pri pripravi investicijskega načrta
• Kdaj po kredit na banko, kdaj poiskati druge vire in kako?
• Alternativni viri financiranja, slovenski in mednarodni.
• Kako se zavarovati v primeru financiranja podjetja?
• Kako zavarovati osebno premoženje?
• Primeri iz prakse

2. del: Osebne finance
Kaj moramo vedeti o osnovnih načelih vlaganja, da v življenju ustvarimo več premoženja kot dolgov ter uspešno prestanemo življenjske »stres teste«?
• Zgodovina denarja, plemenitih kovin, delnic in ostalih naložbenih finančnih inštrumentov – na kratko.
• Pasti pri ustvarjanju in ohranjanju premoženja.
• Aktualni finančni dogodki, ki imajo vpliv na osebne in poslovne finance
• Kaj je zlati standard?
• Kaj je Good delivery standard?
• Zakaj ima vsak uspešen podjetnik del premoženja kot naložbe v zlato?
• Kaj moramo vedeti o vlaganju v zlato, srebro, platino in paladij pred nakupom?
• Prednosti in slabosti naložb v plemenite kovine
• Davčni vidiki naložb v plemenite kovine (zlato je edina naložba pri kateri ni davka)
• 3 najpogostejše napake pri vlaganju v plemenite kovine
• Kako urediti hrambo?

3. del: Predstavitev Zlatega ključa
Ob zaključku strokovnih predavanj bomo na kratko, v 5 minutah, predstavili varčevanje Zlati ključ.
PREDAVATELJI:


Irena Linasi Rogač,mednarodna finančna svetovalka
Irena je mednarodna finančna svetovalka z več kot 20 letnimi izkušnjami. V svoji karieri je svetovala več kot 500 uspešnim slovenskim in mednarodnim podjetnikom in managerjem in jim pomagala do strateških stikov in investicijskega kapitala tako doma v Sloveniji kot tujini. Deluje v 8 državah EU in sveta. Več podjetjem doma in v tujini je pomagala do investicijskega kapitala v skupni vrednosti več kot 20 mio EUR ter strankam do naložb v plemenite kovine v skupni vrednosti več kot 100 mio EUR. Karierno pot je pričela kot računovodja z lastnim računovodskim servisom ter jo nadaljevala kot svetovalka za naložbe v plemenite kovine (zlato, srebro, platina, paladij). V svoji bogati svetovalni karieri je pomagala več kot 2.000 posameznikom ustvariti več premoženja kot dolgov. Veliko predava o investicijah in vlaganjih v plemenite kovine ter deluje tudi kot ocenjevalka za investicije v start up podjetja.

Aleš Budja,davčni in pravni svetovalec
Univ. dipl. pravnik, davčni in pravni svetovalec z več kot 10-letnimi izkušnjami s področja davčnega in pravnega svetovanja. Poslovni sekretar Zbornice davčnih svetovalcev Slovenije ter predstavnik Slovenije v skupščini mednarodnega združenja davčnih svetovalcev CFE. S svojimi dolgoletnimi izkušnjami uspešno zastopa in svetuje davčnim zavezancem, gospodarskim subjektom in fizičnim osebam pri izpolnjevanju davčnih in pravnih obveznosti. Je avtor in idejni vodja portalov Davčni slovar in Pravni slovar, ki vsebujeta prevode iz angleškega v slovenski jezik in obratno za najpomembnejše davčne, računovodske, finančne in pravne pojme. Prav tako je avtor številnih člankov v strokovnih revijah s področja davčnega, obligacijskega, delovnega iz izvršilnega prava. Predava na seminarjih o davčni in pravni tematiki, v okviru katere posebej izstopajo pravila davčnega postopka ter obligacijsko, delovno in izvršilno pravo.

Peter Kopinšek, specialist za naložbe v plemenite kovine (zlato, srebro, platina, paladij)
Peter je finančni svetovalec, specializiran za naložbe v plemenite kovine (zlato, srebro, platina, paladij) z več kot 13 letnimi izkušnjami. V svoji svetovalni karieri je svetoval že več kot 1.500 posameznikom in podjetnikom kako upravljati osebne finance, kako izbrati prave naložbe glede na potrebe in življenjsko situacijo in cilje. Predava in svetuje zlasti o vlaganju v plemenite kovine (zlato, srebro, platina, paladij), ki ponovno postajajo varen pristan za ohranjanje vrednosti premoženja, tako kot so že celotno zgodovino.

Marta Rozman,specialistka za naložbe v plemenite kovine (zlato, srebro, platina, paladij)
Marta je finančna svetovalka, specializirana za naložbe v plemenite kovine (zlato, srebro, platina, paladij) z več kot 12 letnimi izkušnjami na področju osebnih financ. Diplomirala je na Gea College iz smeri premoženjski svetovalec. V svoji svetovalni karieri je svetovala že več kot 1.600 posameznikom in podjetnikom kako upravljati osebne finance, kako izbrati prave naložbe glede na potrebe in življenjsko situacijo in cilje. Predava in svetuje zlasti o vlaganju v plemenite kovine (zlato, srebro, platina, paladij), ki ponovno postajo varen pristan za ohranjanje vrednosti premoženja, tako kot so že celotno zgodovino.

Peter Herman, specialist za naložbe v plemenite kovine (zlato, srebro, platina, paladij)
Peter je finančni svetovalec, specializiran za naložbe v plemenite kovine (zlato, srebro, platina, paladij) z več kot 12 letnimi izkušnjami. Ima karierne izkušnje iz področij bančništva, zavarovalništva, investicijskih skladov in delnic ter kripto sveta. V svoji svetovalni karieri je svetoval že več kot 1.500 posameznikom in podjetnikom kako upravljati osebne finance, kako izbrati prave naložbe glede na potrebe in življenjsko situacijo in cilje. Predava in svetuje zlasti o vlaganju v plemenite kovine (zlato, srebro, platina, paladij), ki ponovno postajo varen pristan za ohranjanje vrednosti premoženja, tako kot so že celotno zgodovino.

 Vabilo na seminarje: Branje bilanc ter vse kar morate vedeti o poslovnih in osebnih financah

Seminar je brezplačen, potrebna je predhodna prijava. Izpolnite prijavnico.
Bonitetna ocena Tim Valores
Kontakt
Jarška cesta 10 b
1000 Ljubljana
T : 080 30 45
E: info@timvalores.si
Prijava na novice
Strinjam se s pravnimi pogoji in sem prebral izjavo o varovanju zasebnosti.
Dovoljujem, da me do mojega preklica obveščate o zanimivih dogodkih in novicah preko e-sporočil.
V kolikor v prihodnosti ne boste več želeli prejemati naših e- sporočil, se lahko od njiih kadarkoli odjavite ali pa nam pošljete e-mail na: info@timvalores.si. Vašo informacijo bomo obravnavali v skladu z zakonskimi predpisi.

Izjava o varovanju zasebnosti
Hvala za vašo prijavo na novice.