Pokličite nas:080 30 45
SlHrRuDeEn
Pokličite nas:080 30 45

NOVICE | TIM VALORES D.O.O.Tim Valores

  • EUR/USD1,1332
  • Zlato1.151,14 €/Oz
  • Srebro13,54 €/Oz
Novice

Zakaj se bo cena zlata dvignila

1. Vojna v Siriji, Ukrajini, na Bližnjem vzhodu, v Južnem kitajskem morju in na drugih mestih se zdi vsak mesec bolj verjetna. Zgodovina kaže, da so vojne inflacijske, da cena surovinam poskoči, in da vlade financirajo vojne z dolgom in fiat valutami. Mi si želimo višje cene zlata in ne vojne, toda vodilni bodo storili vse, kar je potrebno, da povečajo svojo moč in bogastvo, in če to zahteva vojno, potem pričakujte še več vojn.

 

zakaj-se-bo-cena-zlata-dvignila

 

Ko so vojske vdirale v druge države skozi zgodovino, so bile bolj zainteresirane za zaplembo zlata ali papirnate valute? Kdo želi fiat valuto, ki se pomika proti nič? V nemirnih časih je najprimernejše sredstvo zlato, ne pa razvrednotene papirnate valute, ki jih izdajajo insolventne države in centralne banke.

2. Centralne banke bodo izgubile nadzor nad obrestnimi merami, kar bo predstavljalo veliko nevarnost za svetovni finančni sistem. Pričakujte veliko višje cene zlata zaradi naraščajočih obrestnih mer, ki bodo insolventne vlade prisilile v agresivnejšo monetizacijo dolga in devalvacijo lastne valute.Razen če ste prepričani, da lahko centralne banke obdržijo nizke obrestne mere še več desetletij, ne glede na to, kaj trgi, vlagatelji in posamezniki verjamejo, da je primerno, obstaja pomembno tveganje zviševanja obrestnih mer.

3. Katastrofa izvedenih finančnih instrumentov kot posledica naraščajočih obrestnih mer – bomba, ki čaka, da jo raznese. Varovalka je v tem trenutku pod hudim pritiskom...

Vir: insajder

Bonitetna ocena Tim Valores
KontaktJarška cesta 10 b
1000 Ljubljana
T : 080 30 45
E: info@timvalores.si
Prijava na novice
Strinjam se s pravnimi pogoji in sem prebral izjavo o varovanju zasebnosti.
Dovoljujem, da me do mojega preklica obveščate o zanimivih dogodkih in novicah preko e-sporočil.
V kolikor v prihodnosti ne boste več želeli prejemati naših e- sporočil, se lahko od njiih kadarkoli odjavite ali pa nam pošljete e-mail na: info@timvalores.si. Vašo informacijo bomo obravnavali v skladu z zakonskimi predpisi.

Izjava o varovanju zasebnosti
Hvala za vašo prijavo na novice.